Privacy Statement

ANMO praktijk voor therapeutische massage ANMO praktijk voor therapeutische massage, gevestigd aan Pastorieweg 9, 9995PM, Kantens, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
http://praktijkanmo.nl
Pastorieweg 9
9995PM
Kantens
06 – 51057471

Persoonsgegevens die wij verwerken
ANMO praktijk voor therapeutische massage verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Geboortedatum
  • Geboorteplaats
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
ANMO praktijk voor therapeutische massage verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van jou:
– gezondheidsinformatie

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
ANMO praktijk voor therapeutische massage verwerkt jouw persoonsgegevens enkel en alleen om de voor jou benodigde diensten af te leveren.

Geautomatiseerde besluitvorming
ANMO praktijk voor therapeutische massage neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van ANMO praktijk voor therapeutische massage) tussen zit. ANMO praktijk voor therapeutische massage gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen:

  • Microsoft Word (facturen)
  • Microsoft Excel (Administratie)

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren
ANMO praktijk voor therapeutische massage bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

Personalia, 7 jaar na einde behandeling vanwege factuurgegevens voor belastingdienst
Adres, 7 jaar na einde behandeling vanwege factuurgegevens voor belastingdienst
Gezondheidsinformatie, 2 jaar na einde behandeling. Als u binnen twee jaar terug komt bent u bij ons nog bekend.

Delen van persoonsgegevens met derden
ANMO praktijk voor therapeutische massage verstrekt, met jouw schriftelijke toestemming, uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
ANMO praktijk voor therapeutische massage gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ANMO praktijk voor therapeutische massage en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken te verzamelen. Nadat de gegevens verzameld zijn kun je langskomen om deze op te halen. We versturen deze gegevens niet digitaal.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, overdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar pwildeboer@gmail.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek.

ANMO praktijk voor therapeutische massage wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
ANMO praktijk voor therapeutische massage neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via pwildeboer@gmail.com.